سطوح Stop-Los و Take-Profit چیست و چگونه آنها را محاسبه کنیم؟
ارسال شده در |
مقدمه
زمان بندی بازار یک استراتژی است که در آن سرمایه گذاران و معامله گران سعی می کنند قیمت های آینده بازار را پیش بینی کنند و سطح قیمتی بهینه ای را برای خرید یا فروش دارایی ها بیابند. تحت این رویکرد، تشخیص زمان خروج از بازار حیاتی است. در اینجاست که سطوح استاپ ضرر و سود برداشت وارد عمل می شوند.
فهرست مطالب این صفحه
سطوح توقف ضرر و سود، اهداف قیمتی هستند که معامله گران از قبل برای خود تعیین می کنند. این سطوح از پیش تعیین شده که اغلب به عنوان بخشی از استراتژی خروج یک معامله گر منضبط استفاده می شود، برای به حداقل رساندن معاملات هیجانی طراحی شده اند و برای مدیریت ریسک ضروری هستند.
سطوح توقف ضرر و سود
سطح توقف ضرر (SL) قیمت از پیش تعیین شده یک دارایی است که زیر قیمت فعلی تنظیم می شود، که در آن موقعیت به منظور محدود کردن ضرر سرمایه گذار در این موقعیت بسته می شود. برعکس، سطح سود برداشت (TP) قیمت از پیش تعیین شده ای است که معامله گران در آن موقعیت سودآور را می بندند.
معاملهگران میتوانند بهجای استفاده از سفارشهای بازار در زمان واقعی، این سطوح را به گونهای تنظیم کنند که بدون نیاز به نظارت 24 ساعته بر بازارها، فروش خودکار را آغاز کنند. برای مثال، Binance Futures دارای یک تابع Stop Order است که دستورات توقف ضرر و برداشت سود را ترکیب می کند. سیستم تصمیم می گیرد که آیا یک سفارش بر اساس سطوح قیمت ماشه و آخرین قیمت یا قیمت علامت گذاری زمانی که سفارش انجام می شود، توقف ضرر است یا برنده است.
چرا باید از سطوح توقف ضرر و سود برداشت استفاده کرد؟
مدیریت ریسک را انجام دهید
جلوگیری از معاملات هیجانی
نسبت ریسک به پاداش را محاسبه کنید
سطوح توقف ضرر و سود برای محاسبه نسبت ریسک به پاداش معامله استفاده می شود.
ریسک به پاداش ، اندازه گیری ریسک در ازای پاداش های بالقوه است. به طور کلی، بهتر است معاملاتی را وارد کنید که نسبت ریسک به پاداش کمتری دارند، زیرا به این معنی است که سود بالقوه شما بر ریسک های بالقوه بیشتر است.
با این فرمول می توانید نسبت ریسک به پاداش را محاسبه کنید:
نسبت ریسک به پاداش = (قیمت ورودی – قیمت توقف ضرر) / (قیمت سود – قیمت ورودی)
نحوه محاسبه سطوح توقف ضرر و سود برداشت
سطوح حمایت و مقاومت
حمایت و مقاومت مفاهیم اصلی آشنا برای هر معامله گر فنی در بازارهای سنتی و ارزهای دیجیتال هستند.
سطوح حمایت و مقاومت مناطقی در نمودار قیمت هستند که احتمال افزایش فعالیت معاملاتی، چه خرید و چه فروش، بیشتر است. در سطوح پشتیبانی، انتظار میرود روند نزولی به دلیل افزایش سطح فعالیت خرید متوقف شود. در سطوح مقاومت، انتظار میرود روندهای صعودی به دلیل افزایش سطح فعالیت فروش متوقف شود.
معاملهگرانی که از این روش استفاده میکنند معمولاً سطح سود برداشتی خود را بالاتر از سطح حمایت و سطح توقف ضرر را درست زیر سطح مقاومتی که شناسایی کردهاند تعیین میکنند.
میانگین های متحرک
این نشانگر فنی نویز بازار را فیلتر می کند و داده های مربوط به قیمت را برای ارائه جهت یک روند صاف می کند.
میانگین متحرک (MA) را می توان در یک دوره کوتاه تر یا طولانی تر، بسته به ترجیحات معامله گران، محاسبه کرد. معاملهگران میانگینهای متحرک را از نزدیک زیر نظر دارند و به دنبال فرصتهایی برای فروش یا خرید هستند که در سیگنالهای متقاطع ارائه میشوند، جایی که دو MA مختلف روی یک نمودار تلاقی میکنند. می توانید در مورد میانگین متحرک به طور مفصل مطالعه کنید.
به طور معمول، معاملهگرانی که از MA استفاده میکنند، سطوح توقف ضرر را زیر میانگین متحرک بلندمدت شناسایی میکنند
روش درصدی
سایر شاخص ها
ما به چند ابزار متداول TA که برای ایجاد سطوح SL و TP استفاده میشوند، اشاره کردهایم، اما معاملهگران از بسیاری از شاخصهای دیگر استفاده میکنند. این شامل شاخص قدرت نسبی ( RSI ) است که یک شاخص حرکتی است که نشان میدهد یک دارایی بیش از حد خرید شده یا بیش از حد فروخته شده است، باندهای بولینگر (BB) که نوسانات بازار را اندازهگیری میکند، و واگرایی میانگین متحرک همگرایی (MACD) که از میانگینهای متحرک نمایی استفاده میکند.
دیدگاهتان را بنویسید